7 Ocak 2015 Çarşamba

PaybyMe Kart Nedir? Ne İşe Yarar?




PaybyMe Kart Nedir?

PaybyMe Kart, ön ödemeli bir kredi kartıdır. Kısaca bahsetmek gerekirse, internetten alışverişlerde kredi kartı kullanmak gerekmektedir. Bu kart bu şartı ortadan kaldırıyor. Bu karta 18 yaşından küçükler de sahip olarak internetten PaybyMe Kart' ın geçerli olduğu yerlerden alışveriş yapabilirler. Bu kartın amacı, daha çok oyunlar ile ilgili alışverişler yapmak içindir. 18 yaşından küçük kişilerin yanlışlıkla yüzlerce TL harcama gibi bir durumu da söz konusu değildir. Kart, ön ödemeli kart olduğu için kartın içerisine ne kadar TL yüklenirse maksimum o kadar harcama yapılabilrmektedir.



Nasıl Sahip Olunur?

PaybyMe Kart' a sahip olmak için https://card.payby.me/ web sitesine girerek ''Hemen Başvur'' yazısına tıklayın ve başvuru formunun açılmasını sağlayın. Ardından açılan başvuru formunu doldurarak işlemi tamamlayın. Başvuru formunda, bu kartı 18 yaşındaki kişiler de sahip olabilmesi için çok bir bilgi istenmiyor. İstenen bilgiler cep numarası (istenmesinin nedeni bu kart cep numaranıza atanıyor), ev adresi (kartın size gönderilebilmesi için isteniyor), ad-soyad, e-mail adresi (gerekli bilgilendirmeler için isteniyor), posta kodu ve başvuru formu üzerinde yer alan güvenlik numarası. Bunları doldurduktan sonra başvurunuz tamamlanmış demektir. Kartınızın durumunu takip edebilmek için yine https://card.payby.me/ bu site üzerinden ''PaybyMe Kartım Nerede'' seçeneğine tıklayın ve cep numaranız ile orada yer alan güvenlik numarasını girerek kartınızı takip edebilirsiniz.



Nasıl Kullanılır?

Kartın üzerinde DenizBank logosu bulunmakta. Bunun nedeni, PaybyMe firması DenizBank ile anlaşarak bu karta DenizBank ATM' leri üzerinden para yatırılmasını ve DenizBank güvenlik sistemlerinin kullanılmasını sağlamış. En yakın DenizBank ATM' sine giderek kartınıza para yatırıp kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

PaybyMe Kart' a 1 sefer maksimum 490 TL, 1 yılda 5.000 TL yükleyebilirsiniz.



Bu Karta Sahip Olmak Ücretli Mi?

Hayır ücretsizdir. Kart için kargo bedeli dahi alınmamakta. Herhangi bir aylık ücreti falan da bulunmamakta.



Bu Kartı Fiziksel Alışverişlerde Kullanabilir Miyim?

Evet kullanabilirsiniz. Fakat kartı aldıktan sonra ilk alışverişiniz internet üzerinden olmak zorunda. Ardından kartınız fiziksel alışverişe açılacaktır ve ''VISA Electron'' logosu gördüğünüz heryerde kullanabilirsiniz.



İnternet Üzerindeki Alışverişlerde Nerelerde Geçerlidir?

- World of Tanks
- World of Warplanes
- Warface
Steam
- Humble Bundle
Amazon
Origin
PSN (Play Station Network)
X-BOX Live
Uplay
Appstore
Google Playstore
Samsung Appstore
Windows Phone
- Sanalika
- Futbol Yıldızı
- Gamekeystore
- Nova Worlds
- 337.com
- Epin
- MTC Game
- Bynogame
- Son Teklif

PaybyMe Kart' ın kullanım alanları gün geçtikçe artıyor. Bunları PaybyMe Kart web sitesi ve Facebook sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için https://card.payby.me/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İyi günler...


NOT: Bu yazının kaynak belirtilmeden, izinsiz kullanılması, kopyalanması yasaktır. Aksi taktirde gerekli işlemler yapılacaktır.

0 Yorum:

Yorum Gönder