20 Ocak 2015 Salı

Uygun Fiyatlı Oyuncu Faresi ve Klavyesi Alacaklara Tavsiye

Merhaba arkadaşlar. Eğer şu sıralar uygun fiyatlı bir oyuncu klavye ve mouseu almayı planlıyorsanız size bir önerim olacak.

İlk olarak klavyeden başlamak istiyorum. Klavye önerim Logitech 105. Fiyatı 150 TL civarı. Bu fiyatlarda alabileceğiniz en iyi klavye diyebilirim. Gerek tasarımı gerek tuşlarının altında tuşları aydınlatıcı ledler olması gerekse oyuncu klavyesi olduğu için görev atayabileceğiniz özel tuşlar olması itibariyle sizin için bir biçilmiş kaftan olabilir.

Bu da klavyenin bir görseli :
















Şimdi de sıra mouseye geldi. Burda da önerim yine bir Logitech ürünü olan Logitech G300. Fiyatı 90 TL civarı. Güzel bir tasarıma sahip ve rahat bir kullanım vaadediyor. Üzerinde görev atayabileceğiniz özel tuşlar da bulunmakta. Aşağıda mousenin bir resmini görmektesiniz. Logitech logosunun sağında solunda birer tane olmak üzere 2 adet kırmızı şerit bulunmakta. O kırmızı rengi mouse içerisindeki led aydınlatma vermekte. Bu kırmızı rengi eğer isterseniz mavi veya yeşil şeklinde de değiştirebilme imkanına sahipsiniz.

İşte Logitech G300 :

Eğer ben ayrı ayrı istemem, ikisi de takım olsun veya yukarıdaki klavye ve mouseyi almak bütçemi zorlar derseniz size bir de klavye+mouse seti önereyim. O da A4 Tech' in 80 TL fiyatı civarındaki KX-2810BK isimli klavye+mouse seti. Bu set hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim fakat gayet konforlu bir sete benziyor. Eğer fiyatı ve tasarımı hoşunuza gittiyse bir de bir teknoloji marketine giderek deneyin ve kararınız verin.


Karşınızda A4 Tech KX-2810BK :


Bana soracak olursanız ben olsam biraz daha bekler, bütçemi toparlayıp Logitech 105 ve Logitech G300' ü alırım. Gerçekten fiyatının hakkını veren ve kesinlikle memnun kalacağınız iki ürün. Bu benim fikrim, karar sizin. İyi günler...


NOT: Bu makalenin izinsiz, kaynak belirtilmeden kopyalanması ve kullanılması yasaktır. Aksi taktirde gerekli işlemler yapılacaktır.

0 Yorum:

Yorum Gönder